sunnuntai 10. elokuuta 2008

Puolivalmista prinsessoille

En tiedä kuinka järkevää on esitellä keskeneräisiä töitä, mutta tämä joukko kokee odottaneensa vuoroaan jo tarpeeksi kauan :-) (Ja alkoi tuntua vähän hullulta,kun siemenhelmeilijän blogissa ei näy siemenhelmiä.)

Ensimmäinen on (taas) kalanruotorannekoru, ametistinvärisiä 11/0 tsekkiläisiä, mustia 10/0 tsekkiläisiä ja mustia 3 mm:n särmikkäitä. Tekniikka on sama läpi korun, efektit syntyvät erikokoisista helmistä.

Sitten kierteisiä lenkkejä, "Petronellan" halpuusmetallikukkarondelleja ja mattapintaisia lasihelmiä. Tämä näyttäisi varmaan ihanalta kaulassa, mutta kun loppuu nuo rodellit kesken :/ Rannekoruksi siis.

Principessa

Samalla mallilla kulmikkaista lasiputkista ja FMG:n kukkarondelleista (ei riitä helmet eikä rondellit kaulakoruksi...).

Royal Blue

Sitten surkeita kuvia ametistinvärisistä 4 mm:n särölasihelmistä ja 13/0 Charlotte siemenhelmistä. Rannekorun ohjeita löytyy varmaan netistä ja kirjoista useita, mutta en nyt valitettavasti muista yhtään paikkaa. Suorakulmatekniikalla pohja pyöreistä helmistä, koristelut siemenhelmillä. Ihanan kuninkaallista, mmm...


Tässä ensimmäinen kokeiluni riipuksesta rannekorun kaveriksi. Aika nätti minusta, muttei oikein samaa tyyliä. Toinen yritys odottaa koristelua...

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja. Etenkin noi lilat on mun mieleen =) Toi riipus on taidokkaasti tehty. Sitä tässä suuauki katsellut.... kauniita värejä.

    VastaaPoista
  2. moi, ja kiitos vierailustasi ja kauniista sanoistasi :) Täällähän on nähtävillä todellisia upeuksia <3

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!