keskiviikko 13. elokuuta 2008

Linkkivinkki

Ile aux perles'n siemenhelmiosastolta bongasin kätevän ja tyylikkään tavan käyttää kuminauhaa leveän rannekorun "sulkemiseen". Itselläni ei ole juuri nyt yhtään sopivaa työtä kesken, joten laitan vain linkin yhteen Betyn valokuvakansioista - hänen sivuiltaan löytyy toki muitakin töitä, esimerkiksi suorakulmatekniikalla tehty pikkuruinen "Burberry"-laukku, fimo-töille on oma kansio. Tuo rannekorun "lukko" on tällä hetkellä näkymässä 'Valokuvat 21-30'.

4 kommenttia:

 1. voi hyvänen aika. Betyn valokuvakansioista löytyi tosi mahtavia helmitöitä!! ja ne Peyotepisto -korut, aivan mahtavia. mietin kateellisena, että miksi minä en keksi mitään tuollaista :D

  VastaaPoista
 2. No, ei taida Bettykään olla noita itse keksinyt (paitsi sen kätevän lukkosysteemin)... l'Ile aux perles'n ja HDPS:n kautta löytyy noita malleja. Vaikka tietystihän joku lahjakas nekin on keksinyt (lanttu leikkaa taas niiin hyvin tänään...) :D Mutta keksitään me jotain muuta! Mä olen tosin enemmän jatkokehittelijä kuin keksijä, mutta kyllähän sitä muidenkin malleilla tehdyistä töistä jaksaa iloita.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vieraiusta :) vastavierailulla siis, kauniita teoksia sinulla täällä. Poikkean toistenkin ja taidan lisätä sinut tuonne blgrolliini.
  Meitä siemenhelmeilijöitä on häviävän pieni vähemmistö, pitää pitää yhtä ;)

  VastaaPoista
 4. kävin kopsaimessa jonkun mallin linkin takaa :)
  mun keksinnöt päättyy aina siihen, että joku on sitten ehättänyt jo ennemin, joten ei mitään maata mullistavaa meikäläisen osalta, mutta keksitään me silti vain jotain muuta :D

  niin, ja todellakin kaunis kiitos kommentistasi pioni -korun suhteen :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!