tiistai 19. elokuuta 2008

Jäähyväisiä :(

Helmikuriirini, suloinen serkkuni, matkustaa huomenna taas "kotiin" valtameren taakse - snif. No, hänen miehellään ja lemmikeillään on varmasti myös jo ikävä. Kuriiripalkkiosta tuli sydänrannekoru, miniversio aiemmista on toteutettu saajan toiveiden ja varastojen rajoitusten mukaan. KiuKu-sydän on tällä kertaa tehty 15/0 japanilaisista, kalanruotoketju 13/0 Charloteista ja 11/0 tsekkiläisistä. Sydämen sisään on kätketty 3 mm:n granaattihelmi, kaverina pieni metallinen sydän, jonka ostin Helmetin kautta Petronellalta.


Sitten pieni sormiharjoitus. Ostin messinkilankaa, joka osoittautui todella jäykäksi. Taivuttelin ihan harjoittelun vuoksi rannekorun tädiltäni saamistani helmistä (jossain vaiheessa tajusin kirjavien olevan muovia...). Ei ihan minun makuuni tämä, mutta annoin sen tädilleni, joka vaikutti oikein ilahtuneelta (voi tietysti olla,että kuohuviinillä oli osuutta asiaan..?).

3 kommenttia:

  1. Voi vitsi, että toi sydän on ihanan näköinen, on pitänyt usein kokeilla, mutta aina se jää. Taidanpas kokeilla ja tehdä tyttärille korut hmmm...

    VastaaPoista
  2. Ooh! Sydän on todella kaunis! Aivan ihana koru <3

    VastaaPoista
  3. sydän on kyllä kaunis. taisinkin käydä jonkun linkin takaa nappaisemassa ko. sydämen teko-ohjeen :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!