perjantai 8. elokuuta 2008

Mikropläjäys

Ensiksi kuva mikrokimppasaaliistani - kahdet siemenhelmet kuvasta unohtui. Siemenhelmitöitä ei tähänkään postaukseen ehtinyt, mutta pian tulee kuvia ainakin melkein valmiista töistä, joissa on vähän pienempiäkin helmiä :-)

Sitten pari ihan uutta koruakin. Paljon ei ole vielä Amerikanherkuista tullut käytettyä, mutta tilaus inspiroi tyhjentämään varastoja. Eka on simppeli kaksirivinen ihan itselleni. Savukvartsisiruja (voi miksi en tilannut näitä lisää???) ja pitkään säilöttyjä 4 mm:n Tallow jade -helmiä. Nämä kaksiriviset näyttää paremmalta kädessä, ainakin mun silmään.

Minun, eikä kenenkään muun

Helmikuriirille pitää tietysti keksiä jonkinlainen palkkio. Mietin, mitä rannekoruunsa ripustaisin sydämen kaveriksi ja käteeni osui pieni hopeinen delfiini. Sillä sekunnilla kuitenkin muistin, että kuriirin sisko (serkkujani molemmat) pitää delfiineistä, joten piti miettiä ihan uusi koru :-) Sateenkaarifluoriitti- ja howliittisiruja, hopeituja osia ja Sterlingiä (anteeksi vain kaikille puristeille - pahoittelen myös kuvan laatua,otettu luonnonoloissa):

Valtameren kutsu

Vielä vähän söpöstelyä. Kaksirivinen ruusukvartsista ja aragoniitista (joka ei ole luonnossa noin oranssia). Tähän pääsi lukko FMG:n paketista.

Ruusunen


Mä en vissiin ikinä opi... Menin yks päivä tutkimaan Askarellin ja Sinellin metallivalikoimaa (antiikkimessinkiä metsästelen). Kummastakaan en osia osannut valita, mutta pitihän ne Sinellin irttari-laarit "tarkistaa". Lasku teki aika kipeetä, varsinkin kun ajattelee, miten tarkkaan säädin tuota tilausta. Tämä koru syntyi sentään heti kun pääsin kotiin (lasihelmiä,hopeitua kuparia,lukko taas FMG:ltä - ketjun päässä oleva läpyskä on myös raidallinen):

Wannabe

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!