lauantai 14. maaliskuuta 2009

Uusiokäyttöä

Tämän kasaamiseen menikin kauan, mikä saattaa näkyä postauksen päivämäärässä. Blogger ja Canon eivät tule oikein toimeen ja vielä on tuo yksi kuva mukkelis makkelis.

Olen tilaillut Etsystä kaikenlaista romua, Steampunkin myötä on tullut monenlaista hauskaa kaupan :-)

Korvikset vintagemedaljongeista ja -messinkilucite-elementeistä, messinkikoukut näyttävät vintagelta, mutta saattavat olla uutta tuotantoa.

Minulta ei metallihommat vielä suju, joten "normaaleja" Steampunk-koruja en saa aikaan. Tämän kaulapannan synty oli pitkä ja kivulias, ensimmäinen kuva meni pilalle kärsimättömän Glossy Accentsin käytön vuoksi, ja kellon tapit piti väkertää messinkilangasta (oikeat tapit olisivat maksaneet 4€/kpl). Valmista kuitenkin tuli, ja tämä kuva on kyllä tyylikkäämpikin kuin se ensimmäinen. Sekä kellonkuoren että samettinauhan leveys on n. 3,5 cm. Kuva Louis Royon kalenterista.Tämä taas syntyi jo aikaa sitten, mutta piti pitää se piilossa siihen asti kun sain tuon edellisen Helmetin Kuka teki tämän? -ketjuun ;-) Piti olla tosi varovainen, koska aina kun joku laittaa esille työn jossa on enemmän kuin yksi siemenhelmeä, ensimmäinen arvaus on peikko. Vaikken ole edes ainoa siemenhelmien ystävä. Ihan kiva kyllä, että on päässyt ihmisten mieliin. Ai miten tämä nyt tähän koruun liittyy? Noiden kellonrattaiden vuoksi. Kaulakoru kellon rattaista, lasiruusuista ja antiikkimessingistä.

Smell the roses


I'm just too tired to explain everything, this post has been on it's way for quite a while now, and as you can see from picture 2, the technical difficulties aren't over yet. The theme is recycling and vintage parts.

5 kommenttia:

 1. Ihanat vintage korvikset, mulla on tollaset korviskoukut ihan hopeisena ja on ainakin uustuotantoa, mutta mistäs sen tietää ovatko apinoidut tollasista messinkisistä.
  Pöh, miks toi blogilista ei oo päivittäny sua? Oman blogini kautta lähdin kierrokselle ja täällähän oli päivitys jo viikkotakas ollu!

  VastaaPoista
 2. Joo, kun nuo tulivat, ajattelin että ovat vintagea (vaikkei sellaisena myyty), koska olivat ikääntyneen näköisinä. Näin myös sen jälkeen samalla mallilla uusia Sterling-hopeisia, joten voivat siis ihan hyvin olla uusia. Mallista tulee vaan sellanen Art deco -fiilis :)

  Blogilista ei ole syyllinen, aloitin postauksen kirjoittamisen tuona päivämääränä kuin näkyy, en tiedä miksi Blogger käyttää sitä päiväystä... Siis eilen sain sen vasta julkaistua.

  VastaaPoista
 3. Ihania taas, tykkään varsinkin tuosta kaulakorusta. <3

  VastaaPoista
 4. Smell the roses on jessh-kiva ;-D Tykkään tosi paljon!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! :)
  Täällähän olikin tämä yli-ihana arvauskisan koru!! :) Ja siis sen tekijän blogi, hih.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!