tiistai 24. helmikuuta 2009

Nettilöytöjä

Voisi vaihteeksi jakaa muutakin kuin omia tuotoksia. Kovasti olen kierrellyt blogeissa, ja aina silloin tällöin lisäillyt erityisesti mieleeni olevia blogeja tuonne listaan. Viime aikoina listalle on päässyt useampi unkarilainen, nyt esittelen vielä yhden: deEvan mallit ovat mielestäni unkarilaisen ja Biloban tyylin välimaastosta, hän tarjoaa myös ilmaisia ohjeita (pdf-muodossa olevien latauksessa on kyllä jotain häikkää,mutta uusimmat ovat onneksi kuvina). Olen taas eksynyt myös espanjalaisiin gallerioihin, niistä löytyy aika raikkaita helmihelmikoruja - Sabella.mc:n flickr-kansio on niitä pullollaan, löytyypä sieltä muutama ohjekin (ohjeet voi pyytää Isabelilta flickrin kautta sähköpostiin). Alkaa minuakin jo kiinnostamaan peyote-helmet... Sabellan löysin etsiessäni ohjetta muualla bongaamaani helmeiltyyn helmeen (miksi muuten ihmiset eivät linkkaa ohjeen tekijän sivulle,kun kuitenkin kertovat tämän nimimerkin?), häneltä taisin vihdoin linkin löytää. Quimeras Náyades -blogista löytyi muitakin ohjeita :-)

Tutkin tässä juuri saksalaista verkkokauppaa, GlasPerlenDesign.com on erikoistunut japanilaisiin siemenhelmiin. Toimituskulut 35 euroon saakka 3,50 €, siitä ylöspäin ilmaiset. Vertailin osaa helmivalikoimasta (eri värien määrää) Perles & Co:hon (hintoja en jaksanut):

Perles & Co - GlasPerlenDesign.com

Miyuki 15/0
80 - 97

Miyuki 11/0
107 - 153

Miyuki 8/0
44 - 80

Miyuki Delica 11/0
332 - 153

Miyuki Delica 15/0
49 - 98

Toho Treasure
24 - 5

Tsekkiläiset 13/0 charlotet
13 - 3

Toho charlottes 15/0
0 - 7

Toho rocailles
15/0
52 - 2
11/0
22 - 17

Toho hexcut 11/0
15(Delica hexcut) - 5 (pari tosi kivaa mattasävyä)

Miyuki kuutiot
3mm
27 - 11
4mm
42 - 12

Ohjeitakin oli ostettavaksi ja joitain ilmaisia, lisäksi ainakin lankaa ja neuloja. Ihan varteenotettava paikka siis, täytyy tarkkailla toivottavasti kasvavaa valikoimaa.

Minulle onkin näköjään ilmestynyt yksi seuraaja/lukija, jippii! Blogilistatilaajiakin on tullut ihastuttavan monta, olen tosi iloinen :) Pitäisiköhän minunkin käydä välillä muissakin kuin omassa blogissa *raaps* Nyt takaisin korvistehtaalle ->

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

This post was all about seed bead related links, three to galleries & free patterns, and the last ones to a German and a French bead store. The list is a comparison between the selection of certain bead types in the two stores.

2 kommenttia:

  1. Olet siis törmännyt samaan ärsyttävään aiheeseen kuin minäkin, joskus hain jotain ohjetta ja käänsin kyllä nettiä ympäri urakalla, kun joka sivulla vain sanottiin että ohje on sen ja sen mutta ei linkattu sivua *ärh*. Sitten sattumalta jollain sivulle oli linkattu myös varsinainen ohje.
    Kivoja ohjeita olet löytänyt pitääpä tutkia tarkemmin.

    VastaaPoista
  2. kivoja ohjeita, täytyykin tulla sitten vakoilemaan mitä niillä olet saanut aikaan. Jes, hyvää siis kannattaa odottaa :D

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!