perjantai 19. marraskuuta 2010

Rusetti, rusetti, rusetti, rusetti, rusetti, ru...

Ehdin jo unohtaa, mistä tämä hullutus alkoi, ehkä halusin vain tehdä jotain uusilla helmillä :-D Jossain vaiheessa näin Etsyssä vintagerintaneulan, jossa oli myös rusetti, ja siitä sitten kehkeytyi kokeilua jos toistakin. Pohjana Sabrinan peyotemalli.


Tässä on ehkä synkin yksilö, helmien väri on Metallic amethyst gun-metal, mitä en kuvissa saanut oikein näkymään (eikä uusia kuvia voi ottaa,koska karkasi jo maailmalle). Japanilaisia 15/0 siemeniä, mustaa kuparilankaa ja hematiitinvärinen ovaalihelmi.


Isompi versio 11/0 Delicoista ja makeanvedenhelmestä.

Perussöpö :-) Myytävänä *täällä*Tämä rusetti sai kaverikseen streling-hopeaa ja makeanvedenhelmen. Värinä kirkas malva, jossa kullanhohtoinen käsittely. Tein itselleni samanlaisen kultasisushelmistä, mutta siitä ei näköjään ole kuvaa :/ Myytävänä *täällä*Isompi ruutukuosilla 15/0-kokoisista. Kuviomalli Kobalyelyen. Tähänkin kuului myös nauhanpäät, mutta sain ne käpertymään niin paljon, että on parempi ilman.


Kaulakoruksi vielä hieman pienempi, messinkimedaljongilla.
Myytävänä *täällä*

Vielä ryhmäkuva, josta näkee kokoerot (oma kullanväriseni on myös mukana, mutta näyttää hieman pienemmältä kuin kokotoverinsa malvan ja sinisenväriset).


I can't quite remember why I made the first one of these with 15/0 beads, maybe I just wanted to make something with my new beads. And then I couldn't stop... Most are made with 15/0 Japanese seed beads, one is with 11/0 Delicas. Freshwater pearls and Sterling silver, the smallest bow is accompanied by a brass locket.

Thank you to Sabrina (the creator of the basic peyote bow pattern) and to Kobalyelye (the creator of the plaid patterned bow)!

13 kommenttia:

 1. ils sont absolument magnifiques !!! bravo !!
  Sabrina

  VastaaPoista
 2. Kiitos osallistumisesta arvontaan! :)

  Rusetit on kerrassaan ihania! Musta erityisesti oli mun mieleen. Ihailtavaa näpertelytaitoa!

  VastaaPoista
 3. Herran jestas! Täällähän on vaikka mitä ihanaa! Olet äärettömän taitava, ihan kateeks käy. :) Ajauduin tänne piiskun arvonta listauksen kautta ja heti piti liittyä lukijaksi! :)

  VastaaPoista
 4. Iik, miten ihania rusetteja! En ole tuollaisiin söpöläisiin aiemmin törmännytkään. <3

  VastaaPoista
 5. Son todos preciosos!!!! No sabría elegir!!!

  VastaaPoista
 6. Emmää!!!
  Jos mä sun takii joudun kokeilee näpertelyy ja siihe koukahdan ja jatkossa sit päivittäin paiskaan siemenhelmiä seinään ja hetken kuluttua niitä nöyränä poimin lattialta (en muute poimi) ja taas yritän ja taas ja taas ni mä kuule tulen ja väännän sut solmuun. Nih.

  Noi on niin sulosia ja mulle tulee mieleen sata asiaa mihi noita haluisin laittaa ja lisätä. Iski ihan pakottava tarve et täytyy kokeilla näpertää. Ei näitä, vaan jotain helppoa, josko mäkin - no tien et ei kärsivällisyys riittäis - mut jos kuitenki riittäiski, ja saisin hiljalleen opittua - vaik en kyl sais mut jos saisinki ja - ääääää!

  Kävin muute kurkistaas sen Sabrunan sivui ja voih! Ei voi mitää, mä alan kurkkii enenmmänki teitä teidän heimolaisia, te ootte ihan omaa luokkaa.

  VastaaPoista
 7. i.h.a.n.i.a. rusetteja! kerrassaan herkullisia... saisiko näitä tilauksesta?

  VastaaPoista
 8. Kiitos kiitos kaikille! (Aadia-yllyttäjälle näytetään kieltä :P)

  Tilauksesta saa kyllä, tästä postauksesta on toistaiseksi myyty ruudullinen ja hematiittinen (loput on myyjäisissä mukana).

  VastaaPoista
 9. julmetun ihania noi kaikki rusetit. olisko mitään mahdollisuutta saada suomenkielistä ohjetta noihin, ett vois itekki kokeilla?

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!