torstai 4. marraskuuta 2010

Diamonds are forever...

...but pearls are prettier. Olen makeanvedenhelmihamsteri, ostan aina kun halvalla saa, mutten raski millään käyttää. Ei tarvitse edes olla mitään huippulaatua, kunhan ei ole mitään ihmisenjälkiä. Littanapohjaisista nugeteista en esim. pidä, mutta niitä voi piilotella siemenhelmien alle silloin kun sattuu muistamaan. Tällä kertaa on kuitenkin käytössä mielestäni aika hyvälaatuiset yksilöt.

Puuh. Kiinasta piti tulla riisinugetteja, mutta ei tätä keskushelmeä voi oikein riisiksi sanoa. Muuten on oikein kaunis, jopa takapuolelta siisti. Riipushelmi on eri paikasta (Helmisopesta muistaakseni). Kehykset helmelle improvisoin mattamustista 15/0 japanilaisista ja 2-millisistä akaattihelmistä. "Biloba-inspiriert", kuten saksaksi sanovat :-) (Eikä jäänyt tämäkään postaus vaille hymiötä,hauskaa puuhaa tämä helmeily.) Osat sterlinghopeaa.

Mortify
Myytävänä *täällä*


Näissä pikku korviksissa on kiinalaisia kristallihelmiä, mv-helmet samasta paikasta kuin Mortifyn riipushelmi. Osat sterlinghopeaa, kasaamiseen käytetty myös 13/0 tsekkiläisiä siemenhelmiä. Myytävänä *täällä*

"Diamonds and pearls"
...but pearls are prettier. I really like me some pearls, I buy them everytime I get a good price, but they rarely end up on jewelry, I just like them too much... The focal in the pendant was supposed to be a rice shaped nugget, but hey, at least it's really pretty. I improvised the Biloba inspired pendant around the focal pearl, with matte black 15/0's and some 2mm round agate beads. All findings are Sterling silver. The earrings have Chinese crystal bicones (4mm), pearls and Sterling silver findings. (And some 13/0 Czech charlottes.)

2 kommenttia:

  1. Ja nämä! Piti ihan käydä kurkkaamassa josko tuo eka pari olisi ollut tarjolla. :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos Inkku <3 Ajattelinkin että saattaisit tykätä :)

    Korvikset on Taitomaassa, riipus menee myös kunhan saan kuvattua uudelleen (vaihdoin ketjun kuvaamisen jälkeen *huokaus*). Melkein kaikki muutenkin vaihdettavissa rahaan, en vaan tunnu jaksavan sitä putiikkia taas päivittää... *huokaus2*

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!