sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kylmän kauden korviskarnevaali

Hyvää uutta vuotta! Vaivuin jouluna jonkinlaiseen koomaan, joten ei ole oikein kommentteja kenenkään töihin irronnut :-( Itselläkin näytettävää vaikka kuinka, nyt sain korviksia kuvattua ja käsiteltyä. Menivät vähän eri järjestykseen kuin ajattelin (unohdin kuinka monta niitä on...), mutta ei sillä varmaan muille ole väliä kuin mulle. Kuvat on aika isoja, Taitomaahan ei saa pienempiä ladattua, enkä jaksanut tehdä eri kuvia tänne. Tiedä sitten, koska sinne asti pääsevät.

Ensin suuri keksintöni, kukannuput jota syntyivät edellisen postauksen helmihelmien sivutuotteena. Tekisin näitä lisää (samoin kuin niitä pitkuloita), mutta pisarahelmet on lopussa.Hiutalekorvikset 11/0 delicoista ja sterlinghopeasta (mallin näin Krisztan blogissa). Malli on poikinut muutakin, mutta vielä UFO-vaiheessa...Petales-palleroita kaksi paria, valkoiset ei oikein onnistuneet kuvissa, ovat tosi pyöreän ja pitsisen näköiset livenä.Simppelit messinkiset, helmet puukorallia (8mm)


Kuparikimara :-)
Rubyn sivuilta löysin kivan briolettivääntelyn, tässä 0,6 mm:n kuparilankaa ja fluoriittibriot.


En muista, olenko esitellyt näitä aiemmin, tein ne jo kesällä, mutta koukut oli aika rumaa mallia, "hännät" tosi pitkät, ja vihdoin joulumyyjäisiin sain tuunattua paremmiksi (briolettien kaverina hieman pidemmälle tuunattu versio). Kaksi kaveriparia, joissa vintageketjusta irrotetut palikat, ekoissa 8mm:n valkoista jadea ja toisissa 6mm:n rivestonet. Kutsun mallia Sisariksi, koska niitä syntyi heti kaksi paria, jotka molemmat (ainakin melkein) valkoisia :-)
Myös aiemmin syntyneet, luuhelmillä ja kuparilla.


Savukvartsia ja sterlinghopeaa.


Happy New Year, everyone!
I've been extremely unsocial since Christmas, so I haven't been commenting much on anyone elses creations :-( I've been creating a lot, and finally took myself together to shoot some earrings. Plenty of "unshots" and UFOs still around waiting for their 15 minutes...

The first pair was born as a biproduct of the beaded beads from the previous post. I really like them, and think they look like tulips/flower buds. I'll have to make some more of these (and the beaded beads) as soon as I get more drop shaped beads... I spotted the "snowflake" design on Kriszta's blog (and there's more to come). A couple more pairs of Isabolitas a petales beads, with brass and Sterling silver. I found a nice briolet wrapping technique on Ruby's site, here I've used copper and fluorite.

6 kommenttia:

 1. Kauniit korvakorut. Tuolla alempana oli ah niin ihanat savukvartsilehdet. Idänhelmessä on muuten lumihiutale helmityökilpailu. Käy vilkaisemassa www.idanhelmi.net/kilpailut

  VastaaPoista
 2. That`s all very fine!
  Sweet pendant! Every one! :)

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Tietkö, meidän ikkunassa on edelleen sellaisia pieniä kauniita siemenhelmitähtiä. No, kun niitä joku kattoo ni mähän alan selostamaan kovinkin tietäväisenä et mitä kaikkea niiden tekijä osaakaan ja miten kaunis ihminen onkaan ja jatkuu ja jatkuu ja jatkuu.

  Joo. Sit mä tulen tänne kertomaan et kiitoskiitos, neidillä on neljä uutta PetShoppia, sai niin monta ku lisäs kaks omaa euroa, leikkii niillä erittäinkin paljon ja ovat tosi mieleisiä ja oli innoissaan ku sai valita niitä, ni tätä tuun kertoo ja kaiken itte selostamani jälkee hämmästyn taas kerran et miten hirmu taitava sä oot noitten piperrysten kanssa.

  Nii. Vitsit et noita kattoo ja siristelee ja ei vaan tajua. Ne on niin taiteenlaji. Ja niin kauniita.

  Ja kiitos. En päästä Aidaa ite kirjottaa, ei se kuitenkaa sanois ku pari sanaa - tai sit paljon paljon enmmän, äitinsä tytär - ilman välilyöntejä, pisteitä, pilkkuja. Sellasta helppolukusta.

  Ääreispaljon kaikkea lämmintä, pehmeetä, valoista, värikästä. Erityisesti hyvää oloa.

  Ja oli pakko poistaa ensimmäine ja laittaa kopiona uus kommentti. Oli ainaki sata kirjotusvirhettä.

  Ja uskomatonta mikä oli ensimmäisen kommentin sanavahvistus. Se oli "fanisi".

  VastaaPoista
 5. Aivan upeita korviksia! Lumihiutaleet on mun suosikit :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!