lauantai 12. joulukuuta 2009

Joulun taikaa

Jonkinlaisia taikoja tarvittaisiin, että saisi myyjäisväen ostamaan koruja yli 1 korun päivävauhdilla... Vähän enemmän on tämän vuoden myyjäisissä mielestäni porukkaa ollut kuin viimeksi, mutta asiakaskunta ei vain ole ihan minun kohderyhmääni. Huomenna kuitenkin jatketaan harjoituksia :-)

Tässä muutama pitkä kaulakoru, joissa jujuna helmeilty helmi (pitkulaisten idean sain Maryn bannerista). Erilaisia ja -kokoisia särmikkäitä lasihelmiä ja siemenhelmiä ja korumetalliketjuja. Taitomaahan varmaan tämän viikonlopun jälkeen nämäkin pääsevät.

(Tässä ensimmäisessä on lasihelmien lisäksi valkoista jadea.)
Mustaa magiaa


I'm taking part on a Christmas bazaar this weekend, but the sales are almost as inexistent as last year. The crowd just isn't the type to buy my kind of jewelry. Those who actually buy something, usually make the decision right away. But here's some new pieces I've finished, all long necklaces with beaded beads (I got the idea for the oblong ones from Mary's banner). Different shapes and sizes of fire-polished glass and seed beads.

6 kommenttia:

  1. Nämä on aivan upeita! Sulla on taito hyppysissä aina. :) Tulin toivottamaan oikein idearikasta ja onnellista uutta vuotta!!!

    VastaaPoista
  2. voih!.....aivan ihania....huoh!......

    VastaaPoista
  3. Your work is nice!thanks for your visit!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!