keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Sulle lupasin mä ruusutarhan

Keijusisko taitaa olla ainut sukulaiseni/kaverini, joka ei ole ostanut yhtään koruani (keräilee niitä vain lahjoina). Olinkin aika yllättynyt, kun hän tilasi ruusukorun parhaalle ystävälleen. Tein ruusut helmistä, jotka ovat ruskeita, mutta joissa sateenkaarikäsittely on todella vahva. Asiakas ja lahjan saaja olivat tyytyväisiä :-)
I think The Fairysister is the only friend/relative of mine, who hasn't bought jewelry from me (she's more than happy to get the for Christmas and birthdays, though), so I was a bit surprised when she asked me to make a rose bracelet to her best friend. The beads I used are actually brown, but the AB finish is really strong, so they look more like red & purple. All parties were happy with the result :-)

10 kommenttia:

 1. Mags suositteli minulle sinun blogiasi, olen hullaantunut :D Siemenhelmityöt kiinnostaa, mutta tälläiseen unelmaan en kyllä pysty koskaan. Uskomattoman ihana ruusutarha!

  VastaaPoista
 2. Hyvä valinta tehdä noin monimuotoinen malli vain yhdellä värillä. Ruusu on jotenkin niin auttamattoman kitsiä... mutta nyt säilyy tyylikkäänä ja kruunaa (yksinkertaisen) asun.

  VastaaPoista
 3. This is amazing!!!!I love it.Colors are wonderfull.
  Greetings Sonja

  VastaaPoista
 4. Oih! Aivan ihana ja upeaa työtä!

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän upea!
  Taidokasta värin ja muodon käyttöä (tietenkin!).

  VastaaPoista
 6. Arvontaonni osui kohdallesi :-D

  VastaaPoista
 7. I would be happy, too! It's fantastic, I like it!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!