maanantai 20. heinäkuuta 2009

Hempeää

Hitusen nopeampia tuotoksia tällä kertaa (tai miten sen nyt ottaa,rannekorua tuli taas testattua useampaa kokoonpanoa :-D). Rannekoru on sekoitus eri kalanruotomalleja, vihreät helmet ovat 8/0 Delicoja, itse ruoto 11/0 Delicaa ja 15/0 japanilaisia. Vähän järkytyin kun isot Delicat tulivat perille, kuvittelin niiden olevan tavallisia 8/0 helmiä pienempiä... Samaa vihreän sävyä löytyi myös 11/0 Delicoista, ihan sattumalta olin jo tehnyt niistä lehdet korviin. Rannekorun kaveriksi sopisivat myös nuo aiemmin tehdyt kermanväriset lehdet, myös ne on tehty helmillä, joita löytyy rannekorusta. Korviksissa Sterling-hopeiset koukut.

Kiitos käynnistäsi, se tuottaa aina riemua pesässäni!

Something a bit faster this time (though I did try several patterns for the bracelet :-D). The bracelet is a mixture of different herringbone patterns. The beads in a delicate shade of green are 8/0 Delicas (boy did I have a shock when I saw the monsters - I was expecting them to be smaller than regular 8/0's)), the frame is 11/0 Delicas and 15/0 Japanese seed beads. By chance I had made a pair of Russian leaves for earrings in the same green color of 11/0 Delicas. The bracelet would also go well together with the pair of leaf-earrings I made earlier with the 15/0's used in the bracelet.

Thanks for stopping by my nest!

8 kommenttia:

 1. Oi vitsi, kun on kauniin herkkiä kaikki... värimaailma ja mallit niin minun mieleeni *ihastelee* ja taito sinulla on tosiaan hyppysissäsi...

  VastaaPoista
 2. Erityisesti ihastuttaa nuo ylimmän korviskuvan lehtikorvikset!! Tykkään kyllä kaikista <3

  VastaaPoista
 3. Very beautiful, especially the bracelet is fantastic.

  VastaaPoista
 4. Taas niin kaunista... Noi korvikset on niiiin ihania, todella herkkiä, ja vaikka mitä, kun en nyt vaan osaa ilmaista itteeni. Tykkään paljon.

  VastaaPoista
 5. Oi kun ihanan hempeetä. Sinä se osaat tällaiset :) Ihanaa.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!