keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Halloween - tul ja män

Vähän kuin julkaisisi viime viikon lehteä, mutta kun halusin pitää kilpailutyöni salaisuutena. Idän helmen Halloween-kisaan oli hyvin vähän valmistautumisaikaa, mutta tällä kertaa oli pakko ehtiä mukaan. Työkin vähän erilainen kuin yleensä, mutta muuten kyllä ihan minua. Sain sentään yhden pienen kurpitsan tehtyä ihan itse, se onnistuikin mielestäni oikein hyvin. Tikru on tullut minulle pääsiäismunasta, ja jos saan keksittyä hyvän tekniikan, voi säästämisvimmani poikia muuutakin ;-)

Trrrick or Trrreat

Halloween - gone and forgotten? I made this fairly simple bracelet for a Halloween competition, which is why I haven't made it public in Finland earlier. There wasn't much time to enter, so the level of seed bead work is not the same as I usually do, but it still is my creation and my style. At least I managed to make a tiny pumpkin from scratch :-) And no, it didn't win, but for the first time, I entered my piece in time!

1 kommentti:

  1. Ihastuttava koru kerrassaan. En ole itse tähän kisaan osallistunut, enkä seuranannut juurikaan miten on muiden käynyt. Toivottavasti korusi pärjäsi hyvin. Possu on söpö :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!