lauantai 21. kesäkuuta 2008

Juhannustaikoja

En jaksanut juuri panostaa juhannuksen viettoon, sain pitkästä aikaa olla kotona ja helmistäkin alkoi syntymään jotain. Tässä siis juhannusaattoni seitsemänsortin kukat :) Juu, ei nämä tietenkään ihan kaikki eilen syntyneet, viime viikonloppuna valmistui pari ja viikolla junaillessa yksi rannekoru.

Ensinnä hieman city-safaria vesisateen keskelle... Maisemajaspista kahdessa koossa, jotain puuta olevia rondelleja (nuo vaaleat) ja jakkihärän sarvista tehtyjä helmiä (nekin ystävän Aasiantuliaisia).

Sitten muutama pallo italialaista jäätelöä, 10 mm:n värjättyjä kivihelmiä ja hopeoitua kuparilankaa.

Gelato
Tästä tuli hieman runsaampi kuin olin ajatellut, sirut olivat niin isoja. Siemenhelmi-siksakiin ommeltuja sateenkaarifluoriittisiruja, jotka ovat kuvissa hailakampia kuin luonnossa. Tulee jotenkin sokeri mieleen, joten olkoon vaikka Sokerikeiju.


Tämä ei toivottavasti kaipaa selityksiä... Kokeilin kalanruotospiraalia, mutta ei tuntunut paljon sen kummemmin kiertymään kuin minun käsissäni muutenkaan.


Oli aika harvinainen päivä, kun fluoriittien lisäksi raskin kajota granaattivarastoihinikin =:o 13/0 charlotteja, 11/0 tsekkiläisiä, granaatit 2 & 3 mm:n pyöreitä ja siruja.


Seuraavassa viime viikonlopun tunnelmia. Harmaana lauantai-aamuna alkoivat aragoniitit ja valkoraita-akaatit supattaa toisilleen. Itsellänikin oli aika hiljainen olo, viikon matkustelun jälkeen takki tyhjä. Yöllä oli vuorossa kasvun hetkiä, nöyrtyminen on vaikea laji.

Ihan hiljaa

Tätä yritin jo koko torstai-illan pujotella vaijeriin ties kuinka monenlaisin yhdistelmin... Siemenhelmiin lopulta juhannusyönä turvauduin, syntyi tällainen trooppinen köynnös. Sain sentään sellaisen tumman ja täyteläisen tunnelman aikaiseksi, kuin olin näistä mv-helmistä ajatellut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!