sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Korukoplan vaihto, osa III - Paljastus!

Huh-huh, tiukille meni... Yhden setin sain tehtyä jo jonkin aikaa sitten, on ollut käytössäkin, mutta riipukset tuottivat päänvaivaa. Ovat niin hienoja, etten saa tarpeeksi hyviä suunnitelmia toteutettua, kun taidot loppuu kesken. Sain toisen riipuksista kuitenkin perjantaina valmiiseen koruun, joka saa ainakin toistaiseksi kelvata. Kamerasta oli patterit loppumassa, joten kuvat on hyvin pikaisesti otetut.

Parini on SirpaK, muut osallistujat ovat
Eila ja Susanna
Marjo ja Satu
Suntsa ja Mags (vaihdon järjestäjä)

Ensin syntyi hyvin Peikkomainen setti, johon päätyi karneoleja, aventuriinikukkia, ihana messinkilukko ja yksi rutiilikvartsihelmistä. Lisäsin 3-millisiä vihreitä kivihelmiä (luulen että ovat jadea), siemenhelmiä ja korutarvikkeita.
Toiseen koruun pääsi vintagelasiriipuksen kaveriksi karneolia ja niinikään keitossa olleita särmikkäitä vintagelasirondelleja. Kaverina Sterling-hopeaa pitkulaisena ketjuna. Patinoin hopean, jotta se sointuisi riipukseen. Hioin myös hieman patinaa pois, mikä ei ehkä kuvista näy.Näistä näkee, ettei minulle pidä antaa mitään liian hienoa :-(  Lohkaisin heti ensi töikseni riipuksesta palan tunkemalla vääränkokoista lenkkiä reiästä läpi. Pysyy liiman avulla kasassa, kun on helläkätinen...


Here are the pieces I've finished for the little Finnish bead swap. Not as many as I envisioned, my skills don't quite match my imagination yet... The pics are quite awful again, the camera's batteries were running low, so I had to rush.

You can see the links to the other paricipants up in the Finnish text.

For the first set (which is very Me) I used carnelian, the aventurine flowers, a pretty brass clasp and one of the rutilated quartz beads. I added 3 mm green stone beads, seed beads and supplies.

The second necklace features the vintage glass pendant together with carnelian beads and faceted vintage glass rondelles. I added a Sterling chain which I oxidized to match the tone of the pendant.

The last pictures show why I can't have nice things :-(  I started by trying to force a ring of a wrong size through the pendant, and chipped a part off...

6 kommenttia:

 1. Kyllä se tuo aika on hassu käsite. Koskaan sitä ei ole liikaa :)
  Suosikkini on ehdottomasti rannekoru, aivan ihana sommittelu!!! Ja yllätys yllätys, kukkasethan ovat ikisuosikkejani. Joudun ehkä lainaamaan ideaa jossakin vaiheessa.
  Älä ota stressiä materiaaleista, käyttöön vaan, senkun annat palaa turhia ajattelematta :)

  VastaaPoista
 2. Hienoja toteutuksia hienoista materiaaleista. Tuo eka setti varmasti toimiva ja tosi kiva sommittelu rannekorussa. Toka riipuskoru on rakennettu oivaltavasti riipukseen sointuen. Tyylikästä.

  VastaaPoista
 3. Voi kyllä on ihanasti sommitellut korut, jokainen näistä! Jos aivan pakko on suosikki valita, niin se olisi tuo vimppa, ihastuin nimittäin tuohon vintage-riipukseen todella paljon :-)

  VastaaPoista
 4. Voi kun ihastuttaa tuo viimeinen kaulakoru, juurikin se riipus on niin kaunis<3 Kukkarannekoru on mieleeni myös, hauskat pulleat kukkakodat<3

  VastaaPoista
 5. Hienosti sommiteltu rannekoru, aivan ihana! Kaunis kaulakorukin <3

  VastaaPoista
 6. Mitä väliä pienestä lohkeamasta,tekevälle sattuu :) Ihanat sommitelmat ja tuo rannekoru on kyllä suloinen karneolikukkineen .

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa minua suuresti - kiitos!

Every comment makes me happy - thank you!